Lars Juhl

Grundlægger, ejer og primær drivkraft bag Bounce Development. Iværksætter af natur, med over 20 år som international topleder bag sig. Det er den unikke baggrund, Lars Juhl ønsker at give videre ved at inspirere, motivere og engagere ledere, bestyrelsesmedlemmer og nøglemedarbejdere.

I 1993, i en alder af 24 år, grundlagde Lars Juhl skibsmæglervirksomheden Scan-Trans Shipbrokers Pte. Ltd. I Singapore sammen med Lars Bonnesen. Året efter fulgte Beijing og senere kontorer i bl.a. Tokyo, Seoul, Manila, Jakarta, Dubai, Cape Town, Næstved, London, St. Petersborg, Odessa, Madrid, Barcelona, Genoa, Marseille, Vitoria (Brasilien) og Houston.

I 2008 nåede Scan-Trans med 125 medarbejdere en omsætning på over 1,2 mia. kr. og en nettoprofit på over 100 mio. kr. Virksomheden var gået fra skibsmægler til operatørvirksomhed og videre til rederi med nybygningsprogram.

I maj 2008 blev Amiya Scan kapret af somaliske pirater ud for Afrikas Horn. 30 dage efter kapringen var alle ni besætningsmedlemmer hjemme hos deres familier, og skibet kunne fortsætte sin rejse med ny besætning. Scan-Trans opnåede international anerkendelse for håndteringen af denne kapring. Efter 15 års uafbrudt vækst oplevede Scan-Trans som følge af den globale finansielle krise sine første tab i 2009. Efter en hurtig turnaround nåede virksomheden break-even i 2010 og overskud i 2011. For at ruste virksomheden til den nye virkelighed fusionerede Scan-Trans med Intermarine i 2012.

Lars Juhl har stået i spidsen for virksomheden i 20 år og har derfor erfaring med globalisering, vækst, krisehåndtering, turnaround, fusion, integration og ledelse i et multinationalt miljø. 2014 – Member of the Danish Society of Sportpsychology. Lars Juhl har i over ni år boet i udlandet, og han har arbejdet med coachingværktøjer og personlig udvikling. Derudover har han deltaget i Executive Programs fra bl.a. Harvard Business School. 

”With courage you
will dare to take risks,
have the strength to be
compassionate, and the
wisdom to be humble.
Courage is the
foundation of integrity”

Keshavan Nair